Het Raja Yoga centrum biedt training en een verdiepend programma online aan. Op deze manier kan de student op zijn/haar eigen tempo en mogelijkheden zichzelf ontwikkelen. Mocht je hier vragen over hebben, dan horen we dat graag!

Raja Yoga 1

Tijdens de training van Raja Yoga 1 oftewel Koninklijke Yoga staat zelfontwikkeling centraal. De eerste 12 lessen bestaan uit fysieke houdingen en praktische handvatten uit de klassieke Sanskriet literatuur, die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Het gehele traject van Raja Yoga 1 zullen 3 periodes zijn van 12 lessen.

Raja Yoga 2

Tijdens de training van Raja Yoga 2 gaan we dieper in op de zelfontwikkeling. De kriya’s, reinigingsoefeningen en pranayama’s, energieoefeningen zullen aanbod komen naast de fysieke houdingen en de klassieke Sanskriet literatuur. Je kunt instromen na het gehele traject van Raja Yoga 1.

Yogaprogramma ‘je unieke Zelf zijn’

In dit intensieve programma leer je om eerst los te komen van hetgeen wat niet meer bij jou past. Om krachtig in jouw centrum te komen staan en om jouw eigen unieke Zelf te ontwikkelen. Check voor meer informatie